Forum Civic6g.pl Strona Główna


Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z odpaleniem
Autor Wiadomość
medzax

Imię: Marcin
Dołączył: 04 Mar 2018
Posty: 1
  Wysłany: 2018-03-04, 13:22   Problem z odpaleniem

Witam. Moj samochód to Civic VI hatchback z 97r. Silnik D14a4 z gazem. Problem polega na tym że rano odpaliłem samochód normalnie, chodził z 5 minut po czym go zgasilem. Po jakiś 5 minutach chciałem go odpalić i nic. Rozrusznik kręci normalnie lecz samochód nie chce odpalić. Sprawdzałem iskre i jest, świece są mokre więc paliwo dochodzi. Czasami jakby chciała załapać ale niechce odpalić. Próbowałem również na gazie lecz też nic. Pomoże ktoś co dolega Hani 😐
 
 
fateofangel 
coraz starszy


Auto: M6I GG L3 166KM 4D 05'
Imię: krisu
Dołączył: 08 Lis 2010
Posty: 232
Skąd: krs-lzs
Wysłany: 2018-05-18, 19:46   

Co było? Kopułka, kable?
_________________
http://snowboardowo.pl/re...e-BeNice-S-4500
http://snbo.pl/
 
 
 
Neko 
pani mechanik


Auto: EK4
Imię: Wioletta
Pomogła: 1 raz
Dołączyła: 17 Sie 2015
Posty: 31
Skąd: KR/KCH
Wysłany: 2018-05-21, 01:29   

chyba już się nie dowiemy bo kolega po zadaniu pytania już więcej się nie zalogował... a szkoda bo wiedzy nigdy dość
_________________
"To, co robię, nie musi mieć sensu dla nikogo poza mną. Na tym polega piękno szaleństwa. ”
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Zapraszamy na FB



Linki sponsorowane

Strona wygenerowana w 0.01 sekundy. Zapytań do SQL: 9